Segítségre van szükséged?Fazekas-Szűcs Gergely alkotása, Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola, V. Péter Mária művésztanár növendéke

Amennyiben hozzánk fordultok, kérjük írjatok magatokról, az élethelyzetetekről,a körülményeitekről pár sort, hogy mikor és mi miatt kerültetek nehéz helyzetbe!

Adjátok meg elérhetőségeiteket: név, cím, emailcím, telefonszám vagy üzenjetek a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Kérjük, hogy kéréseitekben pontosan fogalmazzátok meg, hogy mire lenne szükségetek!
Például: 3 éves kisfiamnak szeretnék kérni nadrágokat és pólókat, mérete 110 cm.

Kérjük, hogy adjátok meg a telefonszámát annak a hivatalos kontakt személynek, aki igazolni tudja a rászorultságotokat! Lehet védőnő, családsegítős munkatárs, óvónő, orvos, tanító, pap. Azért kell mindig hivatalos személyt kontaktnak megadni, mert mindenhova nem tudunk lemenni, hogy saját szemünkkel győződjünk meg a helyzetről.

Megpróbálunk minél hamarabb reagálni és minden rászorulónak segíteni, de türelmet kérünk! A kérések az ország minden pontjáról érkeznek. Adománypakolás, válogatás és a rengeteg papír munka közben nem tudunk mindig azonnal válaszolni. Higgyétek el, igyekszünk!