Köszönjük, hogy vagytok nekünk !Borzai Ella alkotása, Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola, V. Péter Mária művésztanár növendéke

Köszönjük hűséges támogatóinknak, önkénteseinknek, hogy önzetlenül hozzájárulnak az Angyaljárat Alapítvány munkájához! Hálásak vagyunk azért, mert mellénk álltok és támogattok bennünket, hogy segíthessünk másokon! Csak és kizárólag miattatok tudunk működni! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Lennél az Angyaljárat támogatója?

Szeretnél segíteni és tudni szeretnéd, hogy adományod jó helyre kerül?

Sajnos sosem vagyunk elegen. Csak akkor tudunk adni, ha nekünk is adnak. Napi 40-50 kérés érkezik felénk az ország minden pontjáról, így nagy szükségünk van az adományokra. Fontos szempont, hogy minden egyes adományt megbecsülünk, így minden támogató biztos lehet abban, hogy az Angyaljáratnak nyújtott felajánlása a lehető legjobb helyre kerül. Mivel mindenhova nem tudunk elmenni, hogy saját szemünkkel győződjünk meg a helyzetről, ezért a hozzánk forduló rászoruló családoktól minden esetben kérünk egy hivatalos kontakt személy elérhetőségét, aki igazolni tudja a rászorultságot! Ez a személy lehet védőnő, családsegítős munkatárs, óvónő, orvos, tanító vagy pap.
Mikor valakit támogatunk, akkor az adott helyzetet vizsgáljuk, nem az előéletét.
Mi azt valljuk: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

Az adományozás nálunk nem csak egy pipa az alapítvány aznapi teendői mellett. Mindig a valós problémát próbáljuk meg orvosolni. Olyan családokat karolunk fel, ahol betegség vagy munkahely megszűnése miatt átmenetileg kimaradnak a család megélhetését biztosító bevételek és kerülnek kilátástalan helyzetbe. Ezeket a családokat átsegítjük ezen a nehéz időszakon, hogy újra folytatni tudják önellátó/önálló életüket.

Támogatóinkat folyamatosan tájékoztatjuk az adományok kiosztásáról.

Bármilyen kommunikációs csatornán várjuk a felajánlásokat!

ADOMÁNYLISTA

Angyaljárat Alapítvány számlaszáma: 11717016-21455333

Nagy szükségünk van a pénzbeli adományokra, melyekből az alábbiakat finanszírozzuk:
-feltölteni a feltöltős villanyórákat
-telefonra egységet tölteni
-segíteni beteg embereken
-az új életet kezdő fiatalokat támogatni
-télen tüzelőt vásárolni
-bérletet venni az iskolába járóknak
-ebédet befizetni
-üzemanyag hozzájárulásra, hogy eljussunk a rászorulókhoz, de ezt még sokáig tudnánk folytatni...

Élelmiszer

Arra kérünk benneteket, hogy komplett menüben gondolkozzatok! Úgy vásároljatok, mintha magatoknak tennétek, csak gondoljátok azt, hogy a kiválasztott menűhöz nincs otthon semmi. Tehát ha pl: paprikás krumpli, akkor ahhoz: krumpli, hagyma, piros paprika, só, bors, kolbász vagy virsli. Mellé esetleg kenyér, savanyúság.
Tehát a lista:
tej, kenyér (szeletelt, hosszan eltartható), felvágott ( lehetőleg szeletelt, mert abból több szendvicsre jut , mégha vékonyabb is), sajt, tejföl, margarin, vaj, zsír, olaj, kolbász, májkrém, cukor, liszt, tészta, rizs, fasírtporok, gabonapelyhek, müzlik, kakópor, sütőpor, vaniliás cukor, mák, dió, lekvárok, kókuszreszelék, befőttek, zacskós levesek, zacskós tésztaételek, szószok, fűszerek ( paprika, bors, petrezselyem, majoranna, fahéj, foghagyma, vegeta...), zöldségek: (krumpli, hagyma, répák, káposzta, retek, paprika, paradicsom....), gyümölcsök: (alma, narancs, mandarin, banán, citrom, datolya, füge,....), tojás, konzervek vagy üveges zöldségek: (gomba, borsó, bab, lencse), konzerv kész ételek, konzerv halkészítmények, kekszek, gyümölcspépek (sok gyerek csak ebben a formában találkozik sajnos gyümölccsel), méz, búzadara, zsemlemorzsa, tejszín, csoki, tea, kávé, mazsola és még sorolhatnánk...

Ruha

Ruhát csak tiszta állapotban, lezárt zsákban vagy dobozban tudunk átvenni! A papírzacskók, amiben hozzátok nagyon gyorsan elszakadnak, így teljesen alkalmatlanok a ruhaneműk tárolására. Kérünk tisztelettel benneteket, hogy csak olyan jó állapotú  ruhát, cipőt hozzatok, aminek jók a kiegészítői (pl. zipzár, patent, stb.) és ti magatok is jó szívvel viselnétek, adnátok a gyermeketekre!

Higiéniai termék

Pelenka (minden méretben), női higiéniai termékek (tampon, betét), törlőkendő, tusfürdő, sampon, mosószer, öblítő, fertőtlenítő, felmosó, általános tisztítószerek

Játék

Várunk szép állapotú mesekönyveket, társasokat, fejlesztő játékokat. A gyerekjátékok ne legyenek töröttek, és legyen meg minden alkatrészük!

Gyógyszer és vitamin

Sajnos a betegségek is megviselik anyagilag a családokat. Várunk vény nélkül kapható lázcsillapítókat, fájdalomcsillapítókat és vitaminokat.

Műszaki cikk

Szívesen fogadunk működő laptopot, telefont, tabletet. Ha műszaki cikket szeretnétek adományozni, kérünk minden esetben próbáljátok ki!  A rászorulóknak nincsen pénzük javíttatásra!

Baba felszerelés

Várjuk a jó állapotú babakocsikat, pelenkázó alátéteket, cumisüveg melegítőket, sterilizálókat, légzésfigyelőket, kiságyakat, járókákat.

Háztartási gép

Szívesen várunk bármilyen háztartási gépet, mosógépet, hűtőt. Kérjük, hogy csak jó állapotú, működő gépet adományozzatok, mert a rászorulók nem tudják megjavíttatni!

Bútor

Bútort csak előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, mivel raktározási lehetőségeink nagyon korlátozottak. A szállítás megtervezéséhez, kérnénk szépen fényképet és méreteket megadnil! Szívesen fogadunk étkezőasztalt, székeket vagy   bármilyen konyhai felszerelést!

Gyere és legyél az Angyaljárat önkéntese!

Ha megtetszett alapítványunk és szívesen lennél részese ennek az önzetlen csodának, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Sok szeretettel várjuk a iskolai közösségi szolgálatra (IKSZ) jelentkező fiatalokat!

VIGYÁZAT! NÁLUNK A SZERETET RAGÁLYOS!

Kapcsolatfelvételi űrlap